Alper Kolukısa İETT’de Genel Müdür Yardımcısı Oldu

Alper Kolukısa İETT’de Genel Müdür Yardımcısı Oldu
Ferdi YAVUZ- Alper Kolukısa, İETT’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Muğla siyasetinin ve kamuoyunun tartışmalı isimleri arasına giren...

Ferdi YAVUZ- Alper Kolukısa, İETT’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Muğla siyasetinin ve kamuoyunun tartışmalı isimleri arasına giren Alper Kolukısa, İETT’de genel müdür yardımcısı oldu.

Muğla’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Ulaşım Dairesi Başkanlığı görevine Alper Kolukısa getirilmişti. MBB Ulaşım Daire Başkanlığı’nda 2014 yılından 2019 yılına kadar görevini sürdüren Alper Kolukısa, 2019 yerel seçimleri öncesi görevinden istifa etmişti. Kolukısa, istifasının ardından geçen yaklaşık 6 aylık süre zarfının sonunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde göreve başlamıştı. Muğla siyasetinin ve kamuoyunun tartışmalı isimleri arasına giren Alper Kolukısa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel (İETT) İşletmeleri’nde genel müdür yardımcısı oldu.

Alper Kolukısa İETT’de Genel Müdür Yardımcısı Oldu

Kolukısa’ya, 3 Daire Başkanı ve 9 Birim Müdürlüğü Bağlı

Alper Kolukısa’nın göreve getirildiği genel müdür yardımcılığına;

Ulaşım Teknolojileri Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bağlı olmakla birlikte, bu daire başkanlıklarına bağlı olan 9 birim müdürlüğü var.

Bu haber toplam 2391 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.