Alt yapı çalışmaları sürüyor

Alt yapı çalışmaları sürüyor
Muğla’nın Ortaca ilçesinde yol bakım, düzenleme ve yenileme çalışmaları sürüyor.  Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  çeşitli mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin,...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yol bakım, düzenleme ve yenileme çalışmaları sürüyor.  Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  çeşitli mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin, Fevziye Mahallesi ve Malatyalılar Sokak’ta stabilize yol, Cumhuriyet Mahallesi ile Tirikler Sokak kilitli parke taşı alt yapı çalışması yapılıyor.

Ayrıca, Güzelyurt Mahallesi Kaplancık Mevkii’nde stabilize yol ile Fevzipaşa Caddesi kilitli parke taşı döşeme,  Mergenli Mahallesi, Ovacık Mevkii stabilize yol çalışması yapılıyor.

Ortaca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan tırpan ile yabani ot temizliğinin ve çim biçme işlemlerinin yanı sıra gerekli ilaçlama ve sulama çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Ortaca Belediyesi konuyla ilgili çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Daha temiz ve daha mutlu bir Ortaca için çalışıldığı ifade edilen açıklamada, “Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilkbahar ve yaz döneminin gelmesiyle ot ve çimlerin hızlı gelişim göstermesi sonucu ilçede çim biçme, ağaç ve çalılarda zirai ilaçlama ve ot temizliği gibi bakım çalışmalarını titizlik ve özveriyle yürütüyor. Genelinde yürütülen tüm temizlik ve bakım çalışmalarına ilave olarak Ortaca Belediyemizin nezdinde olan belli noktalarında da çiçek dikimi, bank ve çöp kovası montajları, parklarda yer alan çocuk oyun gruplarının bakımı, oyun parkları zemin tamiri ve yenilenmesi gibi çalışmalar da titizlikle gerçekleştiriliyor” denildi.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.