Altı Nokta’dan Nezaket Ziyaretleri

Altı Nokta’dan Nezaket Ziyaretleri
Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Başkan Mehmet Üstün Şoförler Odası Başkanlığına...

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Başkan Mehmet Üstün Şoförler Odası Başkanlığına seçilmiş olmanız nedeni ile sizi kutlar başarılar dilerim diyerek konuşmasını sürdürdü. Öncelikle bizi kabul ederek göstermiş olduğunuz sıcak ve yakın ilgiden dolayı size teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi kibar ve nazik kimseyi ötekileştirmeden şoför esnafının güvenini kazanmış olmanız, seviyeli duruşunuz örnek ve takdire değer olarak görmekteyiz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim. Çok samimi bir ortamda geçen ziyaret de Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Şaban Taşar yaptığı açıklama da bu nazik ziyaretinizden dolayı size içtenlikle teşekkür eder, sizin de topluma yararlı engelli kardeşlerimizi kucaklayan ciddi çalışmalarınızı biliyoruz. Bunu her zaman takdir ediyoruz. Sizin çalışmalarınızda bizim de kurum olarak yanınızda olmak boynumuzun borcu sivil toplum kuruluşlarının dayanışma içinde olması gerekir. Hepimizin vatandaş olmanın şartlarını yerine getirebilmek için yükümlülüklerimizi yerine getirmek zorundayız. Bu nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e yeniden seçilmiş olmaları nedeni ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün açıklamasında Sayın Başkan esnaflarınızın güvenini kazanarak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına yeniden seçilmiş olmanız nedeni ile sizi kutlar başarılarınızın devamını diler, bizi kabul ettiğiniz için size içtenlikle teşekkür eder, yeni görevinizin camianıza hayırlı olmasını dilerim. Çok samimi ortamda geçen ziyaret de Başkan Mehmet Soydemir açıklamasında sizin bu ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten sizler her konuya duyarlısınız. Ciddi çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum. Bende sizleri çalışkan bir örgüt olmanız nedeni ile her zaman takdir etmişimdir. Bizim de sizlere gerekli olan desteği vermek, yanınızda olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür eder, başarılarını zın devamını dilerim dedi.

Bu haber toplam 624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.