Altın Top Gol Krallığı Ödülü Bölükbaşı’nın

Altın Top Gol Krallığı Ödülü Bölükbaşı’nın
3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve play-off mücadelesi veren Muğlaspor’un 26 yaşındaki tecrübeli forveti Murat Can Bölükbaşı, ligde şu ana kadar kaydettiği...

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve play-off mücadelesi veren Muğlaspor’un 26 yaşındaki tecrübeli forveti Murat Can Bölükbaşı, ligde şu ana kadar kaydettiği 20 golle Altın Top Gol Krallığı ödülünü almaya hak kazandı.

Sinem Korkmaz

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve play-off üst lige yükselme maçlarını oynama hakkı kazanan Muğlaspor’un 26 yaşındaki forveti Murat Can Bölükbaşı 3. Lig’de kaydettiği 20 golle Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından Altın Top Gol Krallığı ödülünü almaya layık görüldü. Bölükbaşı, “Beni çok onore eden bir ödül” dedi.

Muğlaspor Kulübü, genç forvetin başarısını sosyal medya üzerinden “3. Lig'de tüm gruplar arasında attığı 20 golle gol krallığına ulaşarak Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından Altın Top Gol Krallığı ödülü almaya hak kazanan futbolcumuz Murat Can Bölükbaşı'nı kutlarız” sözleriyle kutladı.

Murat Can Bölükbaşı, “Gol çalışmalarımı her zaman takımım için yapıyorum. Bireysel bir ödül olarak görülse de beni çok onore eden bir ödül oldu. Şimdi önümüzde play-off karşılaşmalarımız var. Bir de yanına şampiyonluk kupasını koyarsak çok mutlu olacağız. Şuan ki en önemli hedefimiz play-off’u başarı ile bitirmek” dedi.

Bu haber toplam 2067 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.