ALTYAPIDA MUĞLASPOR SABURHANESPOR GÜÇ BİRLİĞİ

ALTYAPIDA MUĞLASPOR SABURHANESPOR GÜÇ BİRLİĞİ
Pandemi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır topbaşı yapamayan Muğlaspor altyapı futbolcularının yeniden çalışmaya başlaması sonrası, Muğlaspor ile Saburhanespor güç birliğine gitti. Aynı zamanda Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi...

Pandemi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır topbaşı yapamayan Muğlaspor altyapı futbolcularının yeniden çalışmaya başlaması sonrası, Muğlaspor ile Saburhanespor güç birliğine gitti. Aynı zamanda Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi de olan Saburhanespor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi kulübün U-13 sonrası gruplarda liglere katılmadığını belirterek, 13 yaş üstü lisanslı futbolcuları Muğlaspor altyapısında kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Muğlaspor ile Saburhanespor futbol altyapısında güç birliğine gitti. Yapılan işbirliğine göre Saburhanespor’un liglerde mücadele etmediği 13 yaş üstü lisanslı futbolcular Muğlaspor çatısı altında futbol yaşamlarını sürdürecek.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Saburhanespor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Muğlaspor altyapısına oyuncu kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.  Saburhanespor olarak U-13 yaş üstü gruplarda liglere katılmadıklarını ifade eden Çelebi, 13 yaş üstü lisanslı futbolcuların daha önce olduğu gibi Muğlaspor altyapısında mücadelelerine devam edeceklerini kaydetti.

Saburhanespor Başkanı ve yönetim kuruluna destekleri nedeniyle teşekkür eden Muğlaspor’un Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Niyazi Çağlar ‘Muğlaspor tüm şehrin ortak sevdası. Herkes Muğlaspor için elinden gelen desteği veriyor. Saburhanespor geçmişte de belli yaş grubunu geçen futbolcuları kulübümüze yönlendiriyordu. Bizim dönemimizde de aynı katkı devam ediyor. Geçtiğimiz gün başlattığımız altyapı çalışmalarına Saburhanespor’dan gelen gençlerimiz de katıldı. Çok güçlü bir altyapı planlıyoruz’ dedi.

Bu haber toplam 310 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.