“Amatör kulüpleri çok zor günler bekliyor”

“Amatör kulüpleri çok zor günler bekliyor”
Ülke genelinde yaşanan Coronavirüs salgını nedeniyle iptal olan ve hala ne zaman açılacağı konusunda belirsizliğimi koruyan amatör ligler zor durumda....

Ülke genelinde yaşanan Coronavirüs salgını nedeniyle iptal olan ve hala ne zaman açılacağı konusunda belirsizliğimi koruyan amatör ligler zor durumda. Düğerek Güneşspor Kulüp Başkanı Nazım Ceylan, konuyla ilgili “Amatör kulüpleri çok zor günler bekliyor” dedi.

Spor Servisi

Amatör liglerin başlama tarihi belirsizliğini koruyor. CovId-19 salgını Türkiye’de her alanı etkilediği gibi amatör futbolu da etkiledi. Düğerek Güneşspor Kulüp  Başkanı Nazım Ceylan amatör kulüplerin ekonomik zorluk çektiğini söyledi.  Ceylan, “Amatör kulüpleri çok zor günler bekliyor” dedi.

Düğerek Güneşspor Kulüp Başkanı Nazım Ceylan, “Pandemi amatör futbolu çok olumsuz etkiledi. Amatör kulüpler şuan ekonomik olarak kötü durumda ve amatör kulüpleri çok zor günler bekliyor.  Amatör futbol, profesyonel futbolun altyapısıdır. Pandemi süreci eğer bu şekilde etkili devam ederse  aradaki bu boşluk doldurulamaz hale gelecektir. TFF amatör işler kurulunun Ocak ayında alacağı kararı merakla bekliyoruz.  Ocak ayında TFF yetkilileri umarım amatör futbol camiasının memnun kalacağı bir karar alır. Bugüne kadar amatör futbol ile ilgili aldıkları kararlar camiamızı memnun etmemiştir.

Tüm dünya ve ülkemiz üzerinde dolaşan pandemi kara bulutları muhakkak dağılacaktır, ümidim sağlık ve sıhhatle bu süreci atlatmaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Bu haber toplam 279 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.