Amatör Spor Ödül Töreni’nin Bu Yıl 27.si Düzenlenecek

Amatör Spor Ödül Töreni’nin Bu Yıl 27.si Düzenlenecek
SİNEM KARAKAYA- Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl yapılan ödül töreninin bu yıl 27.si düzenlenecek.13 Aralık...

SİNEM KARAKAYA- Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl yapılan ödül töreninin bu yıl 27.si düzenlenecek.

13 Aralık Cuma günü yapılacak olan Amatör Spor Ödül Töreni, CNS tesislerinde gerçekleşecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  Başkanı Mehmet Top; “Bu törende, futbol ile birlikte diğer branşlar da başarılı olmuş gerek Türkiye yarışmalarında gerekse uluslararası yarışmalarda ilimizi başarıyla temsil etmiş ve derece almış sporlarımıza, en başarılı takımlarımıza, en centilmen takımlarımıza en başarılı il temsilcilerine, en başarılı hakemlere, antrenörlere, federasyonumuza ve amatör spora yardım ve hizmet edenler ile katkıda bulunan kişilere ve amatör spora en fazla yer ve önem veren basın ve yayın kuruluşlarına ödül verilecektir.  2018-2019spor sezonunun enlerinin değerlendirildiği federasyonumuzun ve amatör sporun bu ‘onur ve gurur’ gününde sizleri de yanımızda görmek isteriz” dedi.

Bu haber toplam 405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.