Amatör Sporcular Ödüllerini Aldı

Amatör Sporcular Ödüllerini Aldı
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl yapılan ödül töreninin bu yıl 27.si düzenlendi.CNS Tesislerinde gerçekleşen...

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl yapılan ödül töreninin bu yıl 27.si düzenlendi.

CNS Tesislerinde gerçekleşen ödül töreninde 2018-2019 spor sezonunda başarılı olan sporcu ve takımlara 28 branşta toplam 143 ödülleri verilirken, amatör spora yardım ve destekte bulunan kişi ve kuruluşlara şükran plaketleri takdim edildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 27. Ödül törenine Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, ASKF Başkanı Mehmet Top, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri, amatör spor kulüp yönetici ve sporcular katıldı.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top;  “Spor ailemiz ile birlikte olmayı planladığımız bugünde ilimiz yetkililerinin, spor kulüplerimizin, antrenör, hakem, gözlemci, saha komiseri, il temsilcilerimiz, basın ve yayın kuruluşlarımız, kısacası sporun içerisinde olan ve spora destek vermek isteyen herkesin katıldığı bir tören oldu”  dedi.

Başarılı sporcuları tebrik eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; “Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği 27.Amatör Spor Ödül töreninde Muğla’mızda başarılı olan sporcularımıza ödüllerini verdik. Ülkemizi ve Muğla’mızı ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Sporun teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması bakımından ödül törenlerinin önem taşıdığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “ Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ nun düzenlediği ödül töreninde, toplam 28 branşta 143 ödül sahiplerini buldu. Alanlarında başarı sağlamış sporcularımızın ve spora hizmet verenlerin ödüllendirilmeleri, sporumuzun teşvik edilmesi ve yaygınlaşması bakımından büyük önem taşıyor. Tüm sporculara ve spor camiasına teşekkür ederim. Ödül alan tüm sporcularımız ve spora hizmet verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay, Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, ASKF Başkanı Mehmet Top sporculara ödüllerini takdim etmesiyle program son buldu.

Bu haber toplam 475 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.