Amerikalı Sanatçı Özel Bireylerle Sanat Atölyesi Yaptı

Amerikalı Sanatçı Özel Bireylerle Sanat Atölyesi Yaptı
Sevil OLUÇ- Muğla’nın Milas İlçesi’nde bulunan M.Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel gereksinimli engelli bireylerle, ABD’li...

Sevil OLUÇ- Muğla’nın Milas İlçesi’nde bulunan M.Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel gereksinimli engelli bireylerle, ABD’li sanatçı Timothy Lomas, sanat atölyesi yaparak boyama etkinliği gerçekleştirdi. Lomas’ın etkinliğine özel bireyler ilgi gösterdi.

Uluslararası sanat eğitimcisi, Küresel Çocuk Sanat Programının Başkanı ve eş kurucusu olan ABD’li ressam, fotoğrafçı, seramik sanatçısı Timothy Lomas; Milas M.Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel gereksinimli engelli bireylerle sanat atölyesi çalışması gerçekleştirdi. "Timothy Lomas ile Ben Buradayım Sanat Atölyesi Projesi" ile korunma ve bakım altında bulunan hafif zihinsel engelli ve down sendromlu bireyler sanatla buluşturularak, engelli bireylerin duygularını, düşüncelerini, iç dünyalarını renklerle, biçimlerle, çizgilerle bir oyun atmosferi içinde ifade etmeleri amaçlanıyor.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.