Anadolu yıldızlarının mücadelesi

Anadolu yıldızlarının mücadelesi
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Grup karşılaşmaları, Muğla’nın Ortaca ve Dalaman ilçelerinde yapılıyor. Spor Genel Müdürlüğü’nün ANALİG projesi kapsamında Ortaca ve Dalaman spor salonlarında düzenlenen Ege...

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Grup karşılaşmaları, Muğla’nın Ortaca ve Dalaman ilçelerinde yapılıyor.

Spor Genel Müdürlüğü’nün ANALİG projesi kapsamında Ortaca ve Dalaman spor salonlarında düzenlenen Ege bölgesi grup karşılaşmalarına 14-15-16 yaş grubunda 10 ilden 150 takım ve 350 sporcu katılıyor.

ANALİG Ege bölge grubuna 3 yıldır ev sahipliği yaptıklarını aktaran Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Sözgen, “Karşılamalara İzmir, Denizli, Afyonkarahisar, Eskişehir, Muğla, Uşak, Bilecik, Kütahya ve Manisa illerinden 7 erkek 8 kız takımımız katıldı. Erkekler, Dalaman’da, kızlar ise Ortaca’da karşılaşmaları yapıyor” diye konuştu.

Ülkenin voleybol branşında gösterdiği uluslararası başarıların alt yapısını bu karşılaşmalar sayesinde gözlemledikle rini dile getiren Sözgen; “Antrenör arkadaşlarımız, okullarımız ve genel müdürlüğümüz çok ciddi emek harcıyor. Tesisleşmenin boşuna olmadığı bu tesislerde yapılan turnuvalarda gelecekte ülkemizi temsil edecek sporcuların yetiştiğini görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Ortaca’da 5 organizasyon daha”

Sezon içerisinde 5 organizasyona daha ev sahipliği yapacaklarının bilgisini veren İlçe Müdürü Sözgen, şunları söyledi; “Önümüzdeki ay içerisinde Voleybol gençler mücadelelerine ev sahipliği yapacağız. Mart ayı içerisinde Türkiye Bisiklet Federasyonun 3’üncü etap yol yarışları ve MTP kap yarışlarımız olacak. Nisan ayında da tekvando karşılaşmalarına Ortaca olarak ev sahipliği yapacağız”.

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.