ANKARA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI MARMARİS’İN YANINDA

ANKARA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI MARMARİS’İN YANINDA
AK Parti Ankara İl Başkanlığı ülkemizde yaşanan yangın bölgeleri için seferberlik başlattı. AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın talimatları ile 25 ilçe başkanlığı çok kısa bir sürede yardım tırlarını hazırladı.AK...

AK Parti Ankara İl Başkanlığı ülkemizde yaşanan yangın bölgeleri için seferberlik başlattı. AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın talimatları ile 25 ilçe başkanlığı çok kısa bir sürede yardım tırlarını hazırladı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nca orman yangını bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ankara’da yardım tırı hazırlatıldı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, öncü bir ekibini Marmaris'e gönderdi. Muğla İl Başkanlığı ile irtibat sağlanarak hazırlatılan yardım tırı yapılan duanın ardından yola çıktı.

Yardım tırları Muğla, Adana ve Antalya’ya gönderildi.

“KAYITSIZ KALAMAZDIK”

“Kardeşlerimiz orada birçok ayrı noktada yangınla mücadele ederken biz burada kayıtsız kalamazdık” diyen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan; “Bugün de ciğerlerimiz yanıyor, canlarımız yanıyor. Çocuklarımız ağlıyor. Onların yaralarına merhem sürebilmek için bizler Ankara teşkilatları olarak, bütün mahalli teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla güzel bir imece usulü yardımlaşma işine giriştik. Ankara'dan Muğla’ya kardeşlik eli uzatılarak, başlatılan kampanya ile yaralar bir nebzede olsa sarılmaya başlayacak. Kardeşlerimiz için ne gerekirse yapmaya hazırız” dedi.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’nca yangından etkilenen yerleşim yerlerindeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıma başladı.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.