“Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023”

“Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023”
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından geliştirilen “Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023” ile yeni çıkan dergiler ve okuma kitapları,  Muğla Ülkü Ocakları tarafından Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda...

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından geliştirilen “Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023” ile yeni çıkan dergiler ve okuma kitapları,  Muğla Ülkü Ocakları tarafından Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda vatandaşlara tanıtıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023 ve yeni çıkan dergiler ile okuma kitaplarının tanıtımı için Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel harekete geçti.

Sahadaki aktif çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Sınırsızlık Meydanı’nda kitapları vatandaşlara tanıttı. Kurulan stantta Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023, Türk Dünyası Ocakta Bul, Türk Büyükleri Okuma Serisi kitapları yer aldı.

“AMACIMIZ TÜRK GENÇLİĞİNİN KENDİNİ DAHA İYİ GELİŞTİRMESİ”

Türk gençliği için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “Bilindiği gibi ülkemiz kitap okuma ve okuduğunu anlama sıralamasında en geri sıralarda yer alıyor. Kimse bununla ilgili bir çalışma yapmıyor ya da bunu nasıl yeneceğimize dair Türk Gençliğine herhangi bir hizmet vermiyor. Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisini kullanarak bir yazılım ürettiler. Bu yazılım ile ilgili bizlerde Muğla Ülkü Ocakları olarak bugün Muğla’da vatandaşlarımıza bu hizmetimizi anlatmayı ve vatandaşlarımıza bu hizmetten faydalanmaları üzerine onlara odak 2023 yazılımımızı hediye etmek için kampanya başlattık. Muğlalı vatandaşlarımız sağ olsunlar çok ciddi bir rağbet gösterdi. Sadece öğrencilerin değil tüm vatandaşların kullanabileceği bir yazılım bu. O yüzden bende buradan Genel Başkanımıza ve Ülkü Ocakları Genel Merkezimize, bu projede emeği geçen bütün ülküdaşlarımıza, başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ülkü Ocakları olarak, Türk Gençliği daha net okusun, kendini daha iyi geliştirsin diye elimizden gelen bütün mücadeleyi, çalışmaları vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.