Sinem Kaplan

Sinem Kaplan

Anne-Baba Adaylarına ‘Doğuma Hazırlık’ Semineri Verildi

Anne-Baba Adaylarına ‘Doğuma Hazırlık’ Semineri Verildi

SİNEM KARAKAYA- Muğla’da bir ilk olan ‘Doğuma Hazırlık Semineri’ Demircioğlu Park Hotel’de gerçekleştirildi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Özgü Çelikkol Güngördük önderliğinde konuşmacılar eşliğinde yoğun katılımla anne baba adaylarına yönelik doğuma hazırlık semineri verildi.

İçerik olarak Muğla’da ilk olma özelliği taşıyan seminerin baş konuşmacısı olan Muğla Özel Yücelen Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Özgü Çelikkol Güngördük, Doğum öncesi, doğum anı ve doğum sonrasıyla ilgili tüm soruların yanıtlandığı ve anne-baba adayları için altın değerinde bilgileri katılımcılara aktardı.

Böyle bir etkinliğin bölgede ilk defa gerçekleştirildiğini vurgulayan Özgü Çelikkol Güngördük; “ Anne baba adaylarına doğum öncesi, doğum anı ve doğum sonrasıyla ilgili tüm bilgileri aktarmaya çalıştık. Kendi alanlarında uzman ve deneyimli olan konuşmacılarımızda umarım katılımcılara bir şeyler katmıştır. Doğum gerçekten ciddi ve meşakkatli bir yol. Keşke dememeleri için anne baba adaylarına bu seminerde çok önemli bilgiler aktardık” dedi.

Öte yandan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Pirim: ‘Yeni Doğan Sorunları ve Doktora Ne Zaman Götür meliyiz?, Doğum ve Çocuk Psikoloğu Gamze Bağcı Çer ve Ebe-Emzirme Danışmanı Şükran K. Yılmaz, Ebe İrem Uysal ve Lourens Arslan Hamile Yogası Eğitmeni: ‘Doğum Süreci, Doğum Sürecinde Kasılmaları Azaltan Doğal Yöntemler, Hamilelikte ve Doğum Sırasında Anne Bebek Bağlanması ve Ten Tene Temas ’ konuları ele alınarak katılımcılar bilgilendirildi.

Bu yazı toplam 2043 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Sinem Kaplan Arşivi
SON YAZILAR