Antrenmanda Şehitler için pankart açtılar

Antrenmanda Şehitler için pankart açtılar
Menteşe Karya Basketbol Takımı oyuncuları idman öncesi şehitler için pankart açıp saygı duruşunda bulundular.Menteşe Karya Basketbol Takımı oyuncuları...

Menteşe Karya Basketbol Takımı oyuncuları idman öncesi şehitler için pankart açıp saygı duruşunda bulundular.

Menteşe Karya Basketbol Takımı oyuncuları idman öncesi şehitler için pankart açarak, saygı duruşunda bulundular. Ülke olarak zor bir dönem geçirdiklerini dile getiren Menteşe Karya Basketbol Takımı Antrenörü Tuğberk Maviş, şehitlerin acısını yaşadıklarını dile getirdi.

Şehitlerin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirten basketbolcular, “Milletimizin başı sağ olsun. Bu çok büyük acı. Devletimiz şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacaktır” şeklinde konuştular.

Millet olarak acı dolu zor bir dönem geçirdiklerini belirten Menteşe Karya Basketbol Takımı Antrenörü Tuğberk Maviş de, “Geçlerimiz aslanlar gibi biz büyük bir devletiz. Bir ölür bin diriliriz. Kimse Türk Gençliğinin kararlılığını test etmeye kalkmasın. Şehitlerimizin acısını kalbimizde yaşıyoruz. Rabbimizden rahmet kederli ailelerine ve kadim Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.