Aracısız Alışverişe İmkan Sağlayan Yeni Bir Sistem Geliştirildi

Aracısız Alışverişe İmkan Sağlayan  Yeni Bir Sistem Geliştirildi
Herhangi bir merkeze bağlı olmaksızın internet ortamında işlem yapmaya imkan sağlayan, böylece alıcı ile satıcı arasında doğrudan iletişim oluşturan Blockhain Sistemi’ne Muğla da dahil oldu…Muğlalı girişimci İlker Baş...

Herhangi bir merkeze bağlı olmaksızın internet ortamında işlem yapmaya imkan sağlayan, böylece alıcı ile satıcı arasında doğrudan iletişim oluşturan Blockhain Sistemi’ne Muğla da dahil oldu…

Muğlalı girişimci İlker Baş tarafından kurulan Vebitcoin Teknoloji Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş. Blockchain Sistemi'ne kabul edilerek 22 ülkede 125 bin üyeye hizmet vermeye başladı.

Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) liderliğinde ticari kaygılardan uzak bir çizgide ve bağımsız bir yapıda kurulan Blockchain Türkiye Platformu üyesi Vebitcoin Teknoloji Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş, sistemin Muğla'da yaygın bir şekilde kullanımı için çalışmalar yapacak.

Kar amacı ve ticari kaygı gütmeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin çıkarlarına uygun hareket edecek olan firma,yeni teknolojinin - Türkiye'de ve Muğla'da yaygınlaşması, bilinirliğinin ve kullanımının artırılması, faydalarının araştırılması ve stratejik önceliklerinin saptanması için çalışmalar yapacak, eğitimler düzenleyecek.

EN ÜST DÜZEYDE GÜVENİLİR

Blockchain Türkiye Platformu, sistemin vizyonunu, misyonunu ve ilkelerini şöyle tanımladı:

Vebitcoin mimarisinin çok katmanlı ve micro securesi ile inşa edilen sistem, en üst düzeyde güvenilir olmanın yanında saniyede 450.000 işlem kapasitesi ve birden daha fazla dil seçenekleri ile dünyadaki tüm bilgilere ulaşabilecek bir platform özelliği taşıyor. Yeni sistem, BTC-TUSD-TRY 3 Market ile desteklenirken, Türkiye'den tüm dünyaya yayılma konusunda güvenilir bir partner oldu. Sistemin üyeleri arasında Türkiye'de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası büyük holdingler, şirketler, bankalar, mağazalar zinciri gibi yüzlerce üye bulunuyor.

Teknoloji, başta iş dünyası olmak üzere, kamu ve bireysel yaşam üzerinde köklü etkilere sahip olma gücünü taşıyor. Bu güç, sadece araç olarak yenilikçi bir teknoloji olmanın ötesinde; düşünce yapısını ve iş süreçlerini yeniden tanımlamayı gerektiriyor.

Bu haber toplam 816 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.