Aranan şahıs şok uygulamada yakalandı

Aranan şahıs şok uygulamada yakalandı
Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan şok uygulamalarda aranan bir şahıs yakalandı.İlçede güvenlik ve asayişin en üst...

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan şok uygulamalarda aranan bir şahıs yakalandı.

İlçede güvenlik ve asayişin en üst seviyelere taşınması amacıyla çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçenin değişik yerlerinde ve farklı zamanlarda şok uygulamalar gerçekleştirildi. Resmi ve sivil ekiplerin katılımıyla gerçekleştirilen şok uygulamalar esnasında yaya vatandaşların yanı sıra araçlar, araç sürücüleri ve araçların içerisinde seyahat etmekte olan yolcular tek tek kontrol edildi.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, yapılan kontrollerde aranması olan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındığı ve şahısa kurallara uymaması sebebiyle 6 bin 120 lira idari para cezası uygulandığı kaydedildi.

Öte yandan, Coronavirüs salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında denetimlerin büyük bir kararlılıkla sürdürüleceği, maske takılması ve sosyal mesafe kullarına uyulması olmak üzere alınan tedbirlere uymayanlara adli ve idari işlemlerin yapılıp, para cezalarının yazılacağını belirtildi.

Bu haber toplam 583 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.