Arif Güdüm, güven tazeledi

Arif Güdüm, güven tazeledi
Yatağan 13.  MHP olağan İlçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Arif Güldürüm, yeniden Başkan seçildi.Haber MerkeziYatağan...

Yatağan 13.  MHP olağan İlçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Arif Güldürüm, yeniden Başkan seçildi.

Haber Merkezi

Yatağan 13.  MHP olağan İlçe kongresi geçtiğimiz Pazar günü Yatağan belediyesi Sinema Salonu’nda gerçekleşti.

İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın, divan başkanlığını yaptığı kongreye, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan yardımcısı İsmail Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, BBP İlçe Başkanı Cansu Öztürk, MHP İl Kadın kolları Başkanı Fadime Şen, Yatağan Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Tes-İş İl temsilcisi Fatih Erçelik, Maden-İş Şube Başkanı Osman İlhan,  TÜRKAV İl Başkanı Özgür Süzgün,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel,  MHP Çevre İlçe Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri,  delegeler ve partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Arif Güldürüm, yeniden Başkan seçildi.

“Kimseyi tepeden bakmayacağız. Kutlu ve Milli davamızı koruma çizgisinde yürüyerek ülkemizi böldürtmeyeceğiz” diyen İlçe Başkanı Arif Güldürüm yaptığı konuşmada, “18 Aralık 2018 de göreve geldim. İl Başkanımız ve yönetimimizle, başarılı çalışmalar yaptık, Cumhur İttifakı olarak 48 yıl sonra Yatağan’da yönetimi değişmesini sağladık.  4 Belediye meclis üyesiyle bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 52 yıldır gururla Halkımızı kucaklıyoruz. Bayrağımızı en yükseğe taşımak en büyük görevimizdir. Ülkemiz büyük saldırı altındadır, emperyalist güçler hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Partimize sahip çıkacağız, hoş görü ile dava adamı olacağız. Yeni Kapı ruhu devam edecek. Herkese saygı ile selamlıyor kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

46 YIL SONRA YATAĞAN’DA TARİH YAZDIK

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’de yaptığı konuşmada; “Kim ne derse desin, 46 yıl sonra Yatağan’da tarih yazdık. Bu tarihi Arif Başkanım ve ekibi ile başardık. Hep birlikte ev ev dolaştık, güzel bir dönem geçirdik. Ben MHP İl başkanımıza İlçe Başkanımıza, çok teşekkür ediyorum.  Kazanan Türkiye olsun Yatağan olsun” dedi.

Kongrede İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve Milletvekili adayı olan Hacı Demir de birer konuşma yaparak, emperyalist güçlerin ve siyasi çıkar peşinde olanların emellerine ulaşamayacağını belirterek Türkiye 2023 hedefine ulaşacaktır vurgusu yapıldı.

İlçe yönetimi ise şu şekilde oluştu, “Ayhan Aydın, Addurrahman Şahbaz, Enes Mermer, İlyas Çakmak, Kenan Lök, Mehmet Kavram, Melih Kuzu, Mehmet Tezcan, Onur Dural, Oğuzhan Çay, Osman Bulut, Seyhan Göktürk, Serkan Özen, Serkan Sarı.”

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.