"Aşk Grevi" izleyicilerden tam not aldı

"Aşk Grevi" izleyicilerden tam not aldı
Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu(MİŞTİ) öğrenci kadrosu tarafından sahnelenen ‘Aşk Grevi’ adlı tiyatro oyunu seyircilerden tam not aldı.Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu(MİŞTİ) öğrenci...

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu(MİŞTİ) öğrenci kadrosu tarafından sahnelenen ‘Aşk Grevi’ adlı tiyatro oyunu seyircilerden tam not aldı.

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu(MİŞTİ) öğrenci kadrosu tarafından sahnelenen ‘Aşk Grevi’ adlı tiyatro oyununa katıldı. Oyunu izleyenler arasında Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe ve Belediye Meclis Meclis Üyeleri de yer aldı.

Savaş Aykılıç tarafından yazılan, yönetmenliğini Berkan Cengiz, yönetmen yardımcılığını Özlem Cengiz’in yaptığı; oyuncu kadrosunda Özlem Aslan, İlkay Oral, Filiz Oğuzhan, Emre Serin, Uğur Ural, Defne Söztekin, Ersin Öney, Berkan Cengiz, İdil Ölçek, Erdal Öney, Atakan Öney, Zilan Yargı’nın bulunduğu  ‘Aşk Grevi’ adlı oyun Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelendi. Pandemi tedbirleri kapsamında salon 100 kişilik kapasiteyle sınırlı tutulurken, oyun izleyicilerden tam not aldı.

"Oyuncu arkadaşlarımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyorum"

Oyunun sonunda sanatçılara Teşekkür Belgesi takdim eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “ Burada bu oyunu çok güzel bir şekilde sahneleyen değerli oyuncu arkadaşlarımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Aynı zamanda MİŞTİ’ nin ismini yaşatmak konusundaki mücadeleye vermiş oldukları destek için de kendilerine teşekkür ediyorum. Burada sergilenen oyunun arkasında çok büyük bir emek var, çok büyük bir çaba var. Burada gösterilmiş olan bir başarı var. Sizleri de burada görmekten gerçekten çok mutlu olduk. Pandemi kurallarına riayet ederek, bu sanat ve kültür etkinliğine katkı vermenizden son derece mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

"Aşk Grevi" adlı tiyatro oyunu 8-9 Temmuz 2021 tarihlerinde saat 21:00’de Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelenmeye devam edecek.

Bu haber toplam 652 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.