"Aşkar çifti siyasete Muğla’da devam ediyor"

"Aşkar çifti siyasete Muğla’da devam ediyor"
Demokratik Sol Parti’nin İskenderun İlçe Başkanlığı’nı yürüten Michael Eser Aşkar DSP Muğla İl Başkanlığına atanırken, Belen İlçe Başkanı olan eşi Gloria Artemisia Maria Aşkar ise DSP Bodrum ilçe başkanlığına...

Demokratik Sol Parti’nin İskenderun İlçe Başkanlığı’nı yürüten Michael Eser Aşkar DSP Muğla İl Başkanlığına atanırken, Belen İlçe Başkanı olan eşi Gloria Artemisia Maria Aşkar ise DSP Bodrum ilçe başkanlığına atandı.

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Micheal Eser Aşkar, Muğla İl Başkanlığına atandı. Eşi Gloria Artemisia Maria Aşkar ise Belen Belde başkanı olarak görev yaparken, DSP Bodrum ilçe başkanlığına getirildi. İskenderun ve Belen’de başarılı çalışmalarla hem parti tabanından, hem de kamuoyundan takdir toplayan çiftin başarısı genel merkez tarafından da değerlendirilerek, aynı başarıyı Muğla’da göstermeleri için görevlendirildikleri öğrenildi.

Başkan Eser Aşkar, Muğla’da da başarı göstereceklerini söyledi. Demokratik Sol Parti’nin Türkiye’nin bel kemiği olduğunu dile getiren Aşkar, “ Muğla, sayılamayacak kadar zenginliklere sahip ve toplumsal barışın ve uzlaşının en fazla sergilendiği illerin başında geliyor. Siyasette de her dönem gösterdiği farklılıklarla adından söz ettirmeyi başaran Muğla, bundan böyle DSP’lilerin de farklı siyasi anlayışına tanık olacaklar. Örgütlenme çalışmalarını en yakın zamanda bitirip, partimizi en iyi yere taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

“YORGUN BİR İKTİDARIN ARTIK BU ÜLKE İÇİN YAPACAĞI BİR ŞEY KALMADI”

Mustafa Kemal Atatürk ve Bülent Ecevit’in izinde olduklarını belirten DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, yorgun bir iktidarın artık bu ülke için yapacağı bir şey kalmadığını ileri sürerek, “Artık halkımız açlıktan, sefaletten, iyi yönetilememekten bıktı. Öyle bir iktidar var ki başımızda üç-beş yandaş müteahhide bu ülkenin geleceğini teslim etmiş durumdalar. Halkımız için hiçbir şey yapmıyor. Halen milletçe kurtulmak için büyük bir mücadele verdiğimiz pandemi sürecini bile iyi yönetemediler. Tüm dünya ülkeleri vatandaşına her türlü desteği sağlarken ne yazık ki benim ülkemde iktidar, vatandaşına IBAN numarası gönderdi. Bu ülkenin Demokratik Sol Parti’ye ihtiyacı var. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğine sahip çıkan DSP’ye ihtiyacı var. Her türlü emeğe saygı gösteren ve emekçinin yanında olan DSP’ye ihtiyacı var. Çünkü DSP bu ülkenin bel kemiğidir” dedi.

“DSP İLE YÜZLER YENİDEN GÜLECEK”

Eşi Michael Eser Aşkar Muğla İl Başkanlığı’na atanırken,  Gloria Artemisia Maria Aşkar ise DSP Bodrum İlçe Başkanlığında da aynı başarıyı elde edeceğini söyledi. Bodrum’u, Muğla siyasetinde özel bir yere taşıyacağını belirten Aşkar, “DSP’nin iktidarıyla yeniden yüzler gülecek, ekonomi düzelecek ve dahi insanlarımız artık nefes alacaklar. Ülkemizin turizm cenneti Bodrum, hak ettiği hizmeti DSP iktidarında alacak” diyerek tüm Bodrumluları partiye davet etti.

Bu haber toplam 1196 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.