Aşkla Ve Emekle 14 Yıl

Aşkla Ve Emekle 14 Yıl
Marmaris Belediyesi, Ali Acar Başkanlığında yürütülen 14 yıllık faaliyetlerini bir kitapta topladı. "Dünya Kenti Marmaris'e, Dünyanın Hizmetini Ürettik" adıyla yayınlanan faaliyet raporu niteliğindeki kitapçıkta Ali Acar'ın...

Marmaris Belediyesi, Ali Acar Başkanlığında yürütülen 14 yıllık faaliyetlerini bir kitapta topladı. "Dünya Kenti Marmaris'e, Dünyanın Hizmetini Ürettik" adıyla yayınlanan faaliyet raporu niteliğindeki kitapçıkta Ali Acar'ın göreve geldiği 2004 yılından bu yana yapılan çalışmalar yer aldı.

Yenilenen Marmaris, Spor Kenti Marmaris, Kültür ve Sanat Kenti Marmaris, Doğa ve Hayvan Dostu Marmaris, Temiz Kent Marmaris, Cumhuriyetin Kalesi Marmaris başlıkları altında toplanan çalışmalarda, Belediye personelinin 14 yıllık alın teriyle ortaya koyduğu faaliyetlere yer verildi.

Başkan Ali Acar kitabın ön sözünde "Tüm bu hizmetleri gerçekleştirirken ne bir şirketimiz vardı, ne de büyük sponsorlarımız. Hepsini yasaların bize tanıdığı bütçeyle harcama yetkisiyle, bizim gibi Marmaris'e gönül vermiş, gönlü büyük Marmaris sevdalılarının desteğiyle hayata geçirdik." dedi.

Bu haber toplam 540 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.