Ata Küçük Sanayi sitesinde sona gelindi

Ata Küçük Sanayi sitesinde sona gelindi
1249 üye kapasiteli S.S Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesinin yapılacağı alanın, önceki gün Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında 5 yıllık İmar proğramına ek olarak alınması oy birliğiyle karara bağlandı.Akkaya-Gülağzı...

1249 üye kapasiteli S.S Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesinin yapılacağı alanın, önceki gün Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında 5 yıllık İmar proğramına ek olarak alınması oy birliğiyle karara bağlandı.

Akkaya-Gülağzı mevkiine yapılacak S.S.Ata Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili Büyükşehir Belediyesi sırasıyla 1/25000 ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planlarını yaptı. 1/1000 Uygulama İmar Planı için Menteşe Belediyesi geçen ay askıya çıktı. 1 ay askıda kalan 1/1000'lik Uygulama İmar Planıyla ilgili her hangi bir itiraz olmadığı ve kesinleştiği  yetkililerce açıklandı.

Önceki gün Büyükşehir Belediyesinin Meclis toplantısında S.S Ata Küçük Sanayi Sitesinin yapılacağı arazinin, 5 yıllık İmar Proğramına ek olarak alınmasıyla ile ilgili karar oy birliğiyle Meclis'den geçti. Muğla Büyükşehir Belediyesi bu alanla ilgili 18 Uygulaması için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağı öğrenildi.

S.S.Ata Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay, " Muğla'nın uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak olan bu projeyi hayata geçirmek için bizimle birlikte emek veren seçilmiş ve atanmış büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Artık 18 Uygulamasının yapılmasından sonra, kısa sürede o bölgede çalışmalara başlarız" dedi.

Bu haber toplam 1038 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.