Ata’nın Huzurundalar

Ata’nın Huzurundalar
Özel Fethiye Hatem Ortaokulu Atatürk Haftası’nda Atamızı ziyaret etti. Özel Fethiye Hatem Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 130 kişilik gezi grubu Atatürk Haftası nedeniyle Ankara’ya kültür turu düzenledi.Gezi sonrası Hatem...

Özel Fethiye Hatem Ortaokulu Atatürk Haftası’nda Atamızı ziyaret etti. Özel Fethiye Hatem Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 130 kişilik gezi grubu Atatürk Haftası nedeniyle Ankara’ya kültür turu düzenledi.

Gezi sonrası Hatem Ortaokulu’ndan yapılan açıklamada; “Birinci gün Anadolu Medeniyetler Müzesini, Yeni Meclis binasını gezdik. Meclisin çalışma şeklini ve işleyişini rehber eşliğinde gezerek öğrendik. Öğle yemeğinin ardından Atatürk rozetlerimizle, marşlar eşliğinde Arslanlı yoldan yürüyerek Ata’mızın huzuruna çıktık. Sevgi, saygı, şükran ve teşekkürlerimizi sunduk. Tüm öğrencilerimizin Atalarına sevgileri ve minnetleriyle gururlandık. Anıtkabirdeki müzeleri gezdik. Aynı gün Başkent öğretmen evinde konakladık. Gezimizin 2. Günü Birinci ve İkinci Meclis binaları gezilerek başladı. Ardından Etnografya müzesi binaları ziyaret edildi. Tüm öğrencilerimizin gezdikleri yerlerle ilgili merakları ve ilgileri görülmeye değerdi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi kampüsündeki Bilim ve Teknoloji müzesi çok ilgilerini çekti. Orada gerçekleştirilen uygulamalı etkinlikleri deneme şansı buldular. Öğle yemeği ODTÜ çarşısında yendi öğrencilerimiz üniversite ile ilgili güzel gelecek hayalleriyle ayrıldılar. Son olarak Rahmi Koç müzesi gezildi. Müzede gördükleri öğrencilerimizi çok etkiledi. Ankamall’da yenilen akşam yemeğinin ardından öğrencilerimiz alışveriş merkezinde serbest zaman geçirip alışveriş yaptılar. Eğitici, öğretici, eğlenceli bir geziyle tarihlerini ve kültürleriyle ilgili bildiklerini pekiştirmiş ve yerinde görmüş olarak mutlu bir şekilde döndüler.”ifadeleri yer aldı.

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.