Atatürk Anıtına çelenk koymayı yasakladılar

Atatürk Anıtına çelenk koymayı yasakladılar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “ Hangi çağda yaşıyoruz. Bütün dünyanın saygı duyduğu bir önderi anma gününde çelenk bırakmayı bile...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “ Hangi çağda yaşıyoruz. Bütün dünyanın saygı duyduğu bir önderi anma gününde çelenk bırakmayı bile yasaklıyorlar. Hangi karanlık düşünceler bu kararları alıyor anlamak mümkün değil” dedi. Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde 19 Mayıs kutlamalarına katılmak için Samsun’a gitti.

Yasakları anlamak mümkün değil

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu iki günlük inceleme ve açılışlar için Muğla’ya geldi. Önceki gün Dalaman havaalanına gelen Kılıçdaroğlu Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde partililerle buluştu. Daha sonra Ula’nın Akyaka beldesinde belediyeyi ziyaret etti. Daha sonra Marmaris’e geçen  Kılıçdaroğlu gece 19 Mayıs Gençlik Meydanın açılışını gerçekleştirdi. 19 Mayıs törenlerinde Atatürk anıtına çelenk konulmasını yasaklayan hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “  Bütün dünyanın saygı duyduğu bir önderi anma gününde çelenk bırakmaya yasak getiriyorlar. O yasakları onların kafalarına çalacağız.Türkiye genelinde CHP il başkanları ve ilçe başkanlarının Atatürk Anıtı'na çelenk koyması yasaklandı. Hangi çağda yaşıyoruz. Hangi karanlık düşünceler bu tür kararları alabiliyorlar. Bütün dünyanın saygı duyduğu bir önderi anma gününde çelenk bırakmaya yasak getiriyorlar. O yasakları onların kafalarına çalacağız" dedi.

Analar ağlamasın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “ Türkiye sınırları içerisinde yer alan herkesin huzur içerisinde yaşamasını isteriz.Herkes barış içerisinde yaşasın, herkesin işi gücü olsun, Analar hiç ağlamasın, barışın ve dostluğun egemen olduğu bir ülkede yaşasın" dedi.

Bu haber toplam 475 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.