Atatürk büstüne bakım yaptı, bir de mesaj verdi

Atatürk büstüne bakım yaptı, bir de mesaj verdi
Milas’ta eski bir okul bahçesinde yıpranmış haldeki Atatürk büstüne bakım yapan duyarlı bir vatandaş, büste zarar verdiği öne sürülen kişi yada...

Milas’ta eski bir okul bahçesinde yıpranmış haldeki Atatürk büstüne bakım yapan duyarlı bir vatandaş, büste zarar verdiği öne sürülen kişi yada kişilere Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.” şeklindeki sözüyle ders verdi.  

Milas’a bağlı Çallı Mahallesi’nde sondaj faaliyetinde bulunan bir firma sahibi Jeoloji Mühendisi Salih Turhan, yol kenarındaki eski okul bahçesindeki Atatürk büstünün bakımsızlığına duyarsız kalmadı. Kullanılmayan okul binasının bahçesinde kalan ve iddiaya göre saçmayla zarar verilen Atatürk büstünü bakıma alan duyarlı vatandaş, büstü silip temizledikten sonra yaldızlı boya ile boyadı.

Yöre insanına Atatürk büstüyle ilgili durumu sorduğunu ve büste kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş edildiğini öğrendiğini ifade eden Turhan, büste zarar verdiği öne sürülen kişi ya da kişilere Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.” şeklindeki sözüyle ders verdi.

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.