Atıcı'dan, Başsavcı Efe'ye Ziyaret

Atıcı'dan, Başsavcı Efe'ye Ziyaret
Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Adem Efe’yi makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.Milas Ziraat Odası’nın faaliyetleri hakkında Başsavcı Efe’ye bilgi...

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Adem Efe’yi makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Milas Ziraat Odası’nın faaliyetleri hakkında Başsavcı Efe’ye bilgi veren Başkan Atıcı, “Tarihi ve doğal güzellikleriyle ün yapmış olan nadide ilçemiz Milas, aynı zamanda tarımsal potansiyeliyle de dikkat çeken bir yerleşimdir. İlçemizde yetiştirilen zeytin en önemli tarımsal ürünümüz olmakla birlikte pamuğumuz,

tütünümüz, balımız, balığımız ve hayvancılığımız da önemli bir tarımsal faaliyet alanını oluşturmaktadır. Tarımın böylesi yaygın olduğu ilçemizde, Milas Ziraat Odası olarak önemli görevler üstlendik ve çiftçilerimiz yararına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Başkan Atıcı, daha sonra Başsavcı Efe’ye Milas’ın meşhur yağlı zeytininden, zeytinyağından ve balından oluşan bir hediye paketi takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başsavcı Efe, Başkan Atıcı’ya teşekkür ederek Milas Ziraat Odası’na çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.