Atılım Olimpik Spor Kulübü Bölge Birincisi Oldu

Atılım Olimpik Spor Kulübü Bölge Birincisi Oldu
Türkiye Hokey Federasyonu 2019-2020 faaliyet programında yer alan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eski Besyo Spor Salonunda yapılan Türkiye U16...

Türkiye Hokey Federasyonu 2019-2020 faaliyet programında yer alan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eski Besyo Spor Salonunda yapılan Türkiye U16 Salon Hokeyi Bölgesel Eleme Müsabakaları sona erdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Türkiye Salon Hokeyi Bölgesel Eleme Müsabakalarını izledi. Muğla’yı temsil eden ve Bölge 1.si olan Atılım Olimpik Spor Kulübünü tebrik eden Rektör Çiçek tüm sporculara üniversitenin kapılarının açık olduğunu belirterek sporun çocuklar ve gençler için çok önemli olduğunu MSKÜ ‘de hokey takımlarının kurulması için destek vereceğini söyledi.

Müsabakaların sonucunda Kızlarda Muğla Atılım Olimpik Spor Kulübü birinci olurken Konya Hisar Spor Kulübü 2. Denizli Cavidil Spor Kulübü 3. Oldu Erkeklerde ise Konya Selçuklu Belediyespor Kulübü 1. Olurken Konya Hisar Spor Kulübü 2. Denizli Cavidil Spor Kulübü 3. Oldu kız ve erkeklerde toplamda 6 takımın katıldığı Türkiye U16 Salon Hokeyi Bölgesel Eleme Müsabakalarında 1. Olan takımlar Türkiye finallerinde Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecekler.

Bu haber toplam 723 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.