AVM’lerin kapanış saatleri

AVM’lerin kapanış saatleri
Türkiye genelinde bazı AVM'ler iftarın geç saatlerde olması dolayısıyla,alışveriş yoğunluğunun yaşandığı RamazanBayramında kapanış saatlerini 24.00'e kadar uzatma kararı aldı.AlışverişMerkezi Yatırımcıları Derneği...

Türkiye genelinde bazı AVM'ler iftarın geç saatlerde olması dolayısıyla,alışveriş yoğunluğunun yaşandığı Ramazan

Bayramında kapanış saatlerini 24.00'e kadar uzatma kararı aldı.

Alışveriş

Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, son yıllarda ramazan ayının günlerin uzun olduğu yaz aylarına gelmesi ile birlikte birçok AVM’nin kapanış saatlerini uzatma kararı aldığını belirterek, "Bu durum hem AVM ziyaretçileri hem de AVM markaları için bir avantaj. Ramazan ayında gün içinde fazla enerji harcamak istemeyenler AVM’lerimizde hem diledikleri şekilde iftar yapma hem de yemek sonrası geç saatlere kadar rahat bir şekilde alışveriş yapma imkanı buluyor. Buna bir de bayram yaklaştığında yaşanan yoğunluk eklendiğinde gerçekten hem perakendeci hem de ziyaretçiler için işler kolaylaşmış oluyor." diye konuştu.

Belgü, AVM’lerin artık alışverişten çok sosyal yaşam alanları ile öne çıktığını, insanların çocukları ile birlikte AVM’lerde kendilerini güvende hissederek eğlenceli vakit geçirdiğini vurgulayarak, "Bu anlamda hem şehir hayatının günlük yoğun temposunu hem Anadolu şehirlerinin sosyal alanlar anlamında yeterliliğini göz önünde bulundurduğumuzda AVM’lerimiz toplumsal bir fayda sağlıyor. Özel gün ve ramazan ayı gibi özel dönemlerde de vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak anlamında gereken uygulama neyse elbette ki her zaman yapmaya gayret edilecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber toplam 762 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.