Aydın Ayaydın Fethiye'de: "Karabel Tüneli yapılacak..."

Aydın Ayaydın Fethiye'de: "Karabel Tüneli yapılacak..."
 MUHABİR
Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Fethiye'de seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Fetihye'de seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Aydaydın, Fethiye'de Partililer ve vatandaşlarla buluştu. Önemli açıklamalar yapan Ayaydın, Fethiye için 6 acil önlem projesini açıkladı.

Fethiye körfezini 6 milyon metreküp balçıktan kurtaracağını belirten Ayaydın, yerli halkın rahatlıkla denize girebileceğini söyledi.

Aydın Ayaydın, Fethiye-Kalkan arasındaki 51 kilometrelik yol tamamlanacağını şehir için yeşil alan yatırımlarının da yapılacağını söyledi.

Aydın Ayaydın'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Fethiye İçin 6 Acil Önlem Projesi: Fethiye’de bölgeyi ilgilendiren ve çok acil bulduğum projelerimi AK Parti İlçe Teşkilatı’mıza yaptığım ziyarette masaya yatırdım. Bu projelere bir an önce hayat vermek için Büyükşehir olarak tüm imkanlarımı seferber ederken, ilgili kuruluşların da gerekirse kapısında yatacağım. O da yeterli olmazsa AB fonları gibi tüm kaynakların devreye alınması için yine her türlü imkanı sonuna kadar zorlayacağım. Öncelikle Fethiye körfezini 6 milyon metreküp balçıktan kurtaracak çalışma başlatılacak. Halkımız, yerli ve yabancı misafirlerimiz denizle buluşacak. Fethiye-Kalkan arasındaki 51 kilometrelik yol tamamlanacak. Yine aynı şekilde 61 kilometrelik Söğüt yolu bitirilecek. Karabel Tüneli yapılacak revizyonlarla hayata geçirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı ile konuşacağız. Şehir merkezindeki bazı okullara yeni yer göstererek oralarda halkımızın nefes alabileceği alanlar oluşturacağız. Merkezde bazı yolları trafiğe kapatacağız. Otoparklarla trafiği rahatlatacağız.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.