Aydın Ayaydın Fethiye'de: "Söz veriyorum Fethiye doğalgazla buluşacak"

Aydın Ayaydın Fethiye'de: "Söz veriyorum Fethiye doğalgazla buluşacak"
 MUHABİR
Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Fethiye'de Cumhur İttifakı seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Törende konuşan Ayaydın, büyükşehir yönetimini eleştirdi. Fethiye’deki sorunlara dahil çözüm önerilerini sıraladı.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammed Kökten'le birlikte seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

Açılış töreninde Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat başta olmak üzere Cumhur İttifakının yöneticileri ve çok sayıda partili de yerini aldı.

Önemli açıklamalar yapan Aydın Ayaydın, Fethiye'nin sorunlarını sıraladı; "Altyapısı tamamlanmamış bir turizm cenneti olur mu? Olursa nasıl olur? Muğla’mız adeta cennetten bir köşe. Doğası, denizi eşsiz. Ama sizin suyunuz akmıyorsa, trafiğiniz yürümüyorsa, elektriğiniz sürekli kesiliyorsa, yollarınız patates tarlası gibiyse, yerli yabancı misafirlerimize mahçup oluruz. Muğla büyükşehir belediyesi bu konuları hiç dert etmediği için sorunlar büyümüş. Deniz kirlenmeye başlamış. Bu yüzden göreve talibim." dedi.

gfvascdwgaazqx2.jpg

Büyükşehir yönetimini eleştiren Ayaydın, Cumhur İttifakının Fethiye için uygulayacağı çözümleri sıraladı; "Fethiye imar planı bütüncül olarak en kısa sürede çıkarılacak. İmar planları hazırlanırken, mimarlar odası ve şehir plancıları odası gibi paydaşların görüşleri mutlaka dikkate alınacak. Fethiye Körfezi’nde yaklaşık 6 milyon metreküpe ulaşan balçığın bir an önce temizlenmesi için tüm imkanlar seferber edilecek. Fethiye Körfezi’ni kirleten pis sular, kaynağında engellenecek, altyapı yenilenerek körfeze akması önlenecek. MUSKİ’nin eksik bıraktığı tüm altyapı yeni baştan ele alınacak. Kanalizasyon ve pis su arıtma problemi ortadan kalkacak. Ve söz veriyorum Antalya’dan gelecek doğalgaz Seydikemer’e oradan Fethiye’ye oradan da Marmaris’e kadar uzanacak. Ben bunun takipçisi olacağım. 5 yıl içinde bunun gerçekleşmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Bu zor değil. Tembellik etmeselerdi, bunu talep etselerdi devlet bu imkanı onlara da sunardı bu zamana kadar. Ben bu işin peşini bırakmayacağım." ifadelerini kullandı.

425518572-3654331944808734-6022648419603101213-n.jpg

Bu haber toplam 186 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.