Azerbaycan'ın Survivor'ı Marmaris'te Çekilecek

Azerbaycan'ın Survivor'ı Marmaris'te Çekilecek
Bir Azerbaycan televizyon kanalında yayınlanacak olan "Cesur Güzeller Meydanı" isimli yarışma programının Marmaris'te çekilecek. Marmaris'e yaklaşık 25...

Bir Azerbaycan televizyon kanalında yayınlanacak olan "Cesur Güzeller Meydanı" isimli yarışma programının Marmaris'te çekilecek. Marmaris'e yaklaşık 25 kilometre uzaklığında bulunan İnbükü mevkisindeki Çökertme Koyu'nda çekilecek olan yarışma programında 14 Azeri kızın birinci olmak için mücadele edeceği belirtildi.

Yarışma öncesinde tekneyle mavi tura çıkan yarışmacılar, Marmaris Yat Limanı'nda düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Programın yapımcısı şirketin dış ilişkiler sorumlusu Leyla Seyidzadeh, gazetecilere yaptığı açıklamada, programın genç kızların yaşantısını sağlıklı, kaliteli bir kesit sunarak izleyicilere aktarmayı amaçladıklarını söyledi.

Programda yarışmacıların en zor anlarında bile bakımlı, sağlıklı ve güzel olabilmeye çalışacaklarını kaydeden Seyidzadeh, "Yarışma yaklaşık bir ay boyunca Marmaris'te çekilecek. Yarışmacıları geçmiş hayatında ilginç hayat hikayesi olan gençlerden seçtik. Yarışmaya çok fazla talep olunca adayları birçok elemeden geçirmek zorunda kaldık. 14 genç kızla yarışmaya başlayacağız. Birlikte çalıştığımız ajans Marmaris'i doğal güzellikleri nedeniyle uygun buldu" dedi.

Bu arada, yarışmada Azeri kızların birbirlerinin yanı sıra doğa koşullarıyla da mücadele edeceği, denizden balık tutarak yaşamlarını sürdürmeye çalışacağı belirtildi.

Koy ziyaretçilere kapatıldı

Bu arada Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, İnbükü Tabiat Parkı'ndaki Çökertme Koyu'nun 24 Haziran- 5 Ağustos tarihleri arasında çekimler dolayısıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nce günübirlik ziyaretçilere kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada, tabiat parkının çadır veya karavan konaklama ziyaretçi alımında ise herhangi bir değişiklik bulunmadığı kaydedildi.

Bu haber toplam 606 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.