BABALAR OĞULLARI İLE KARŞILAŞTI

BABALAR OĞULLARI İLE KARŞILAŞTI
Muğla Karya GSK bünyesinde çalışmalarını yürüten Muğla Basketbol Akademi sporcuları Geleneksel Yeni yıl Babalar Oğullar karşılaşması kapsamında babaları ile karşı karşıya geldi. Babaların 55-52 kazandığı karşılaşma...

Muğla Karya GSK bünyesinde çalışmalarını yürüten Muğla Basketbol Akademi sporcuları Geleneksel Yeni yıl Babalar Oğullar karşılaşması kapsamında babaları ile karşı karşıya geldi. Babaların 55-52 kazandığı karşılaşma bir hayli renkli görüntülere sahne oldu.

Babaların hırslı ve mücadeleci oyunu, teknik bakımdan babalarından daha iyi olan oğullarını yenmeye yetti. Annelerinde tribünden destek verdiği karşılaşmada, babaların oğulları ile birlikte oynamaktan gurur duydukları yüzlerinden okunuyordu.

Bu sene Babalar Oğullar karşılaşmasının 4.sünü düzenlediklerini belirten Muğla Karya GSK ve Muğla Basketbol Akademi Baş Antrenörü Tuğberk Maviş, geçen sene Pandemi nedeni ile düzenleyemedikleri etkinliğin bu sene coşkulu bir şekilde yapıldığını belirtti.

Etkinlik kapsamında takım oyuncularının Kırmızı ve Siyah takım olarak All Start açı yaptığını belirten Maviş, “Babalarımız oğulları ile karşılaşıyor. Yıl boyunca antrenman yapan spor okullarına katılan çocuklarının gelişimini bizzat görmüş oluyorlar. Aynı zamanda babalarımızda spor yapmış oluyor” dedi.

Daha sonra oyunculara 2022 yeni yıl hediyeleri verildi.

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.