Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
SİNEM KARAKAYA- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2019-2020 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Badminton Gençler A...

SİNEM KARAKAYA- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2019-2020 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Badminton Gençler A İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Müsabakalarda Genç Kızlar 7 takım, Genç Erkekler 7 takım olmak üzere toplam 14 takım ve 75 sporcu yarıştı. Genç Erkeklerde Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi 4. Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi 3. Muğla Turgut Reis Anadolu Lisesi 2. olurken Dalaman Anadolu Lisesi 1. oldu. Genç Kızlarda ise Muğla Özel Yönelt Koleji 4. Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi 3. Dalaman Anadolu Lisesi 2. olurken Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi 1. oldu.

Birinci olan takımlar Grup Müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek. Dereceye giren sporcular madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ve Badminton İl Temsilcisi Ali Ağılönü’nden takdim aldılar.

Müsabakalara katılan öğrencileri tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, müsabakalarda birinci olan ve Muğla’yı temsil edecek takımlara gelecek maçlarda başarılar diledi.

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.