Bahçeşehir  ‘Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Bahçeşehir  ‘Öğretmenler Günü’nü Kutladı
Muğla Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü nedeniyle Tuna Rezidans Otelde düzenlenen gecede bir araya geldi.Muğla Bahçeşehir...

Muğla Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü nedeniyle Tuna Rezidans Otelde düzenlenen gecede bir araya geldi.

Muğla Bahçeşehir Koleji, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği güne ithafen düzenlenen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü nedeniyle Tuna Rezidans restoran da gece düzenlendi. Tuna Rezidans Restoranda  yapılan “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlamasına Bahçeşehir Muğla Kurucusu Abdurrahim Tuna, Bahçeşehir  Kampüs Müdürü Burcu Öcalmaz, öğretmenler ve eşleri katıldı.

Bahçeşehir  ‘Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Muğla Bahçeşehir Koleji kurucusu Abdurrahim Tuna; “24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle düzenlediğimiz geceye katılımlarınızda dolayı teşekkür ediyorum. Bahçeşehir Kolejinde görev yapan 50 Öğretmenimizin nezninde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Muğla Başakşehir Koleji  LGS de Muğla 3.sü, İlçede ise 1. olduk. Yüksek öğrenim kurumlarında dördüncülük elde ettik. Son olarak ta Türkiye genelinde yapılan 8. sınıf  sınavlarında 8. olduk. Bu başarı azımsanacak bir başarı değil. Kısa sürede göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Hepinizin öğretmenler gününü tekrar kutlarım” dedi.

Bu haber toplam 2149 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.