BAHEM'li Sporcular Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı Temsil Edecek

BAHEM'li Sporcular Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı Temsil Edecek
BAHEM Spor Akademisi sporcuları Karabük ve Erzurum'da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Muğla'yı temsil etme hakkı kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

BAHEM Spor Akademisi sporcuları Karabük ve Erzurum'da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Muğla'yı temsil etme hakkı kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleşen İl Birinciliğinde Büyük Bayanlarda Sıla Taş altın madalya kazanarak, Erzurum'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Muğla'yı temsil edecek.

Öte yandan BAHEM Spor Akademisi sporcularından Emre Tekoğlu ile Mustafa Asar'da, Karabük ilinde gerçekleşecek Liseler arası Türkiye Boks Şampiyonasında Muğla'nın ismini duyurmak için çaba gösterecek.

Eski milli boksörlerden olan Antrenör Emrah Ceylan gözetiminde çalışan sporcular Muğla'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler. Antrenör Emrah Ceylan; “Turnuvalara büyük bir özveri ile çalıştık. Sporcularımız boks branşında Muğla’ya daha çok hizmet ederek, ilimizi şampiyonluk kürsüsünde gururlandıracaklardır. Şampiyonaya katılacak sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.