BAKAN KAYA "HİÇ ŞÜPHEM YOK"

BAKAN KAYA "HİÇ ŞÜPHEM YOK"
16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesi Muğla'nın Seydikemer ilçesine gelen Bakan Kaya hemşehrilerine "16 Nisan tarihin de verecek olduğunuz destekten...

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesi Muğla'nın Seydikemer ilçesine gelen Bakan Kaya hemşehrilerine "16 Nisan tarihin de verecek olduğunuz destekten hiç şüphem yok"diye konuştu.

Aslen Seydikemer'in Çaltılar Mahallesinden olan Bakan Kaya hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı. Fethiye ve ve Seydikmer'de bir dizi etkinliklere katılan Bakan Kaya Şehit Aileleri ve Gazilerle birlikte kahvaltı programına da katıldı. Bakan Kaya "Seydikemer’li hemşerilerim olarak sizlerden destek istiyorum. Seydikemer olarak 16 Nisan’da Avrupa’ya gereken cevabı vereceğinizden eminim ve şimdiden teşekkür ediyorum" dedi. Seydikemer'de SGK Hizmet Binasının açılış törenine katılan Bakan Kaya’ya Seydikemer'liler coşkulu bir karşılama yaparak 16 Nisan da gereken cevabı vereceğimizden şüpheniz olmasın dediler. SGK Hizmet Binası açılışında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya "Batı, Türkiye’nin kalkınmasını istemediği için neden Evet dememiz gerektiğini anlatmamıza müsaade etmiyor. Bu anayasaya karşı olan PKK ve FETÖ terör örgütüdür. Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenler birleşmiş ve her türlü oyunu oynuyorlar. Ben inanıyorum ki Seydikemer’li hemşerilerim 16 Nisanda Avrupa'ya gereken cevabı verecek ve Türkiye'nin kalkınması için Evet diyeceklerdir. CHP'li ve MHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Bu Anayasa parti seçimi değil Türkiye'nin kalkınmasını ve güçlü bir ülke olmasını sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. İnşallah bu kardeşlerimiz de 16 Nisan da Evet diyecek ve Türkiye'nin kalkınmasına hizmet edeceklerdir"dedi.

Bu haber toplam 866 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.