BALCI, “FİT OLMAK İMKÂNSIZ DEĞİL”

BALCI, “FİT OLMAK İMKÂNSIZ DEĞİL”
Doğru şekilde kilo vermek, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak ve bölgesel olarak zayıflamak için Yücelen Hastanesi Güzellik Merkezi ve Diyet polikliniği Diyetisyeni Ceren Türk Balcı açıklamalarda bulundu. Balcı, “Fitmax...

Doğru şekilde kilo vermek, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak ve bölgesel olarak zayıflamak için Yücelen Hastanesi Güzellik Merkezi ve Diyet polikliniği Diyetisyeni Ceren Türk Balcı açıklamalarda bulundu. Balcı, “Fitmax Pro ile bölgesel zayıflama programına dâhil olun, kilolarınızdan ve vücudunuzda sizi rahatsız eden görünümlerden kurtulun unutmayın fit olmak ve güzel bir vücuda sahip olmak artık imkansız değil” dedi.

Bölgesel Zayıflama Hakkında bilgi veren Diyetisyen Ceren Türk Balcı; “ Genellikle bölgesel yağlanmalar göbek, basen, kalça ya da bacakların üst bölgelerinde meydana gelir ve bu durum karşısında vücudumuz orantısız bir görünüme kavuşur. Tam da bu noktada bölgesel yağlanmaların giderilmesi için geliştirilmiş olan uygulamalar ve yöntemler devreye girer. Bunlar; fitmax pro bölgesel incelme, G5 masaj cihazıdır. Diyetin tek başına yeterli olmadığı zamanlarda kişilerin tercih ettiği uygulamalar arasında bulunan bu bölgesel zayıflama uygulamalarının her birinin kendine has özellikleri bulunmaktadır. Merkezimizde bulunan Fitmax pro karın, sırt, bel, yüz, alt bacak gibi vücudun birçok bölümüne yapılan acısız ağrısız ultrason ses dalgaları ile yağları parçalama işlemidir. Yalnızca bunun kalmayıp bu bölgede deforme olmuş, sarkmış dokunun yeniden onarılmasını ve collagen üretmesini sağlar. Hiçbir yan etkisi olmayıp bölgesel şekil bozukluğunu tamamen ortadan kaldırır. G5 masaj cihazı; titreşim sayesinde masaj yapma özelliğine sahiptir. Bu şekilde vücuttaki kan dolaşımın hızlandırarak rahatlama sağlar” diye konuştu.

Bu haber toplam 1136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.