Barış Akarsu’nun Öğretmeninden Duygulandıran Anma Mesajı

Barış Akarsu’nun Öğretmeninden Duygulandıran Anma Mesajı
Muğlalı emekli öğretmen Yılmaz Bozkurt yıllar önce Amasra’da derslerine girdiği öğrencisi ünlü sanatçı Barış Akarsu’yu doğum gününde duygulandıran...

Muğlalı emekli öğretmen Yılmaz Bozkurt yıllar önce Amasra’da derslerine girdiği öğrencisi ünlü sanatçı Barış Akarsu’yu doğum gününde duygulandıran bir mesajla andı.

Muğla’nın Bodrum İlçesi Torba Kavşağı’nda doğum günü olan 29 Haziran 2007 tarihinde trafik kazası geçiren ve 4 Temmuz’da da hayatını kaybeden ünlü rock müzik sanatçısı ve dizi oyuncusu Barış Akarsu’yu, öğretmeni Muğlalı Yılmaz Bozkurt, doğum gününde andı. Öğrencisi Barış Akarsu’nun doğum gününü kutlayan öğretmeni Yılmaz Bozkurt, sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “İyi ki doğdun sevgili Barış. Doğum günün olan 29 haziran 2007'de Bodrum Torba Kavşağı'nda geçirmiş olduğun trafik kazası sonrasında seni zamansız kaybetmemiz başta ailen olmak üzere, yakınların, arkadaşların,öğretmenlerin,Amasralı hemşehrilerin ve tüm hayranların olmak üzere hepimizi çok sarsmıştı. “Öğretmenim,öğretmenim" diye seslenişlerin ve o sempatik, sevimli, çocuk yüzün 28 yıl sonra bile hala gözleriminin önünden gitmiyor.Seni memleketim olan Bodrum'da kaybetmemiz ise beni bir kat daha üzmüştü.Ruhun şad,mekanın cennet olsun.”

Öğrencisi Barış Akarsu’nun nasıl bir öğrenci olduğu konusunda değerlendirmelerde bulunan öğretmeni Bozkurt; “1990-1991 öğretim yılında Yedek Subay öğretmen olarak görev yaptığım Amasra Lisesi'nin Ortaokul kısmında 1-B sınıfında okutmuştum. İngilizce ve Tarih derslerine girdiğim için haftada 6 saat birlikte oluyorduk. Çok sempatik, tatlı ve güleç yüzlü bir çocuktu.”dedi.

Sevil OLUÇ

Bu haber toplam 3486 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.