Başbakan Bodrum'da

Başbakan Bodrum'da
Başbakan Recep Tayip Erdoğan ailesiyle birlikte tatil için Bodrum’a geldi. Erdoğan, Bodrum’da yakın dostu Rixos Oteller Zincirinin sahibi Fettah Tamince'nin...

Başbakan Recep Tayip Erdoğan ailesiyle birlikte tatil için Bodrum’a geldi. Erdoğan, Bodrum’da yakın dostu Rixos Oteller Zincirinin sahibi Fettah Tamince'nin oteline yerleşti. Başbakan ve ailesinin Pazar gününe kadar Bodrum’da tatilde olacağı öğrenildi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan son yıllarda tatillini Muğla kıyılarında geçirmeye başladı. Son 10 yıl içerisinde 7 tatilini Muğla sahillerinde geçiren Başbakan 4 defa Bodrdum’da tatil yaptı. Başbakan Erdoğan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptıktan sonra Ata uçağı ile Bodrum’a geldi. Başbakan Erdoğan yanında eşi Emine Erdoğan, çocukları ve torunlarıyla geldiği Bodrum’da Rixos Otele yerleşti.   Erdoğan'ın, ailesiyle birlikte hafta sonuna kadar dinleneceği öğrenildi. Rixos'ta adeta kırmızı alarm verildi. Başbakan'ın dördüncü kez tatil için tercih ettiği Rixos'un etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Görüntü alınmasını engellemek için tüm personelin telefonları toplatıldı. Çocukları ve torunlarıyla birlikte hafta sonuna Bodrum'da dinlenecek olan Erdoğan Pazar gecesi Ankara'ya dönmesi, Pazartesi günü Bakanlar Kurulu'nu toplaması bekleniyor.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.