Başbakan Pazar Günü Muğla’da

Başbakan Pazar Günü Muğla’da
Başbakan Binali Yıldırım Pazar günü Muğla merkezde 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için miting düzenliyor. İl merkezinde bazı cadde ve sokaklarda...

Başbakan Binali Yıldırım Pazar günü Muğla merkezde 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için miting düzenliyor. İl merkezinde bazı cadde ve sokaklarda gün boyu park yasağı uygulanacak. Gerekli görüldüğü takdirde cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak. Binali Yıldırım Başbakan olarak Muğla’ya ilk defa gelecek.

16 Nisan referandum öncesi Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım Pazar günü Muğla’da saat 16.00’da düzenlenecek olan mitingde halka seslenecek. Başbakan Yıldırım’ın gelişiyle ilgili Muğla il merkezinde bazı cadde ve sokaklarda park yasayı uygulanacak. Başbakan Yıldırım il Emniyet müdürlüğü yanında bulunan Açık oto pazarında halka hitap edecek. Muğla İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “ Zübeyde Hanım Caddesi,Ethem Serim Sokak,Özer Türk Caddesi,Cumhuriyet Caddesi (Cumhuriyet Meydanı girişi ile Sağlık Sokak kavşağına kadar olan kısmı),Hasan Ercan Caddesi (Dirgeme köprüsü ile Muhsin Ertuğrul Sokak kavşağına kadar olan kısmı),Naci Karaosmanoğlu Caddesi,Kurşunlu Caddesi (Cumhuriyet Meydanı girişi ile Turgutreis Caddesi kavşağına kadar olan kısmı),Recai Güreli Caddesi (Cumhuriyet Meydanı girişi ile Eski Müdüriyet Kavşağına kadar olan kısmı)Cemil Şerif Baydur Sokak,Cumhuriyet Meydanı,dliye Kavşağı,Atatürk Bulvarı (Tayyare Kavşağı ile Şefikoğlu Market Işıklı Kavşağa kadar olan kısmı)H.Ali Yücel Caddesi (Dirgeme köprüsü ile Aylin Karaca kavşağına kadar olan kısmı) ve-Açık otopark alanı ve çevrelerinde park yasağı ve gerekli görüldüğü zamanlarda trafiğe kapatılacaktır” denildi.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.