BAŞKA CAN KAYBI OLMASIN!

BAŞKA CAN KAYBI OLMASIN!
SİNAN BOYACI  -  Muğla’da, 4 Ekim’de üniversite öğrencisi Serpil Karakaş isimli öğrenciye otomobil çarpması sonucu öldüğü yere üst geçit yapılması...

SİNAN BOYACI  -  Muğla’da, 4 Ekim’de üniversite öğrencisi Serpil Karakaş isimli öğrenciye otomobil çarpması sonucu öldüğü yere üst geçit yapılması isteniyor.  Karakaş’ın arkadaşı olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrenciler, “başka can kaybı olmasın ve üst geçit yapılsın. Adı da Serpil Karakaş olsun” diyerek imza kampanyası başlattı. İki günde 7 bin 500 imzaya ulaşan öğrenciler, 10 bin imza toplanınca Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na vereceklerini söylediler.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), 4 Ekim’de arkadaşları Serpil Karakaş’ın otomobil çarpmasıyla öldüğü yere üst geçit yapılması için imza kampanyası başlattı. İl merkezinde, imza için vatandaşlardan destek isteyen öğrenciler, “Arkadaşımız Serpil Karakaş, 4 Ekim’de, Uğur Mumcu Bulvarı’nda, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpması sonucu genç yaşta hayatını kaybetti. Benzer acıların yaşanmaması ve başka can kaybı olmaması için o bölgeye üst geçir yapılmasını ve adının da Serpil Karakaş Üstgeçidi konulmasını istiyoruz” dediler. Öğrenciler, 2 günde 7 bin 500 imza topladıklarını, 10 imza toplandığında Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edeceklerini belirttiler. Öğrencilerin imza kampanyasına vatandaşların da yoğun destek verdiği gözlendi.

MSKÜ Turizm Fakültesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Serpil Karakaş, 4 Ekim gecesi, A.E’nin kullandığı 06 BF 1404 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.