BAŞKAN AKARKEN’DEN MUĞLASPOR’A BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN AKARKEN’DEN MUĞLASPOR’A BÜYÜK DESTEK
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, İdari As Başkanı Bekir Kapar ve Bölge Temsilcisi Hüseyin Çelebi, Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası başkanı Güven Akarken’e nezaket ziyaretinde...

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, İdari As Başkanı Bekir Kapar ve Bölge Temsilcisi Hüseyin Çelebi, Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası başkanı Güven Akarken’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Akarken, “’Şimdi sesleniyorum! Muğlaspor’da başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış arkadaşlara sesleniyorum. Kendileriyle çelişmesinler ben alacaklarımdan severek feragat ediyorum, onları da alacaklarından feragat etmeye çağırıyorum. Muğlaspor hepimizin markasıdır, hepimizin takımıdır, bu şehrin takımıdır.”

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, İdari As Başkanı Bekir Kapar ve Bölge Temsilcisi Hüseyin Çelebi, Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası başkanı Güven Akarken’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Muğlaspor’un yeni sezon çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Abdurrahman Uçar, camiada beyaz bir sayfa açtıklarını vurguladı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ve yeni oluşan yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyen Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası başkanı Güven Akarken, kulübün zor zamanında yönetimi üstlenmenin büyük bir fedakârlık olduğunu vurguladı. Yeni yönetime destek olmak amacıyla alacaklarından feragat edeceğini ifade eden Başkan Akarken; ‘’Şimdi sesleniyorum Muğlaspor’da başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış arkadaşlara sesleniyorum. Kendileriyle çelişmesinler ben alacaklarımdan severek feragat ediyorum, onları da alacaklarından feragat etmeye çağırıyorum. Muğlaspor hepimizin markasıdır, hepimizin takımıdır, bu şehrin takımıdır. Muğlaspor’umuzu düştüğü yerden el birliğiyle kaldırmak biz Muğlalıların görevidir. Bu lafla değil, icraatla olur. Benim gittiğim yolda gitmelerini ve alacaklarından feragat etmelerini rica ediyorum. Bunu da yapacaklarına canı gönülden inanıyorum. Muğlaspor’un borçlarından kurtulup kendi küllerinden doğarak, tekrar başarılı o efsanevi günlerine döneceğine inanıyorum. Sizlere de ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Muğlaspor’a desteğimiz bundan sonra da devam edecektir’’ dedi.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.