BAŞKAN AŞKAR’DAN BARINMA SORUNUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

BAŞKAN AŞKAR’DAN BARINMA SORUNUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Demokratik Sol Parti (DSP) Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, ülke genelinde yaşanan öğrencilerin yurt sorununa ilişkin konuştu.DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, "Öğrencilerin üniversite kazanma sevinci kursaklarında...

Demokratik Sol Parti (DSP) Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, ülke genelinde yaşanan öğrencilerin yurt sorununa ilişkin konuştu.

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, "Öğrencilerin üniversite kazanma sevinci kursaklarında kaldı. Mutluluklarının yerini telaş ve korku aldı. İktidar binlerce mülteciye barınma ihtiyacı karşıladı. Ama kendi gencine bunu yapamadı. Ülkemizin geleceği gençlerimiz daha hayatlarının ilk gerçek adımında hüsrana uğradılar. Sonra bu gençler hiç alakası olmayan yerlerde kalınca vatan haini ilan ediliyorlar. Ailelerde çocuklarını okutabilmek için ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Özel yurtlar ve kiralar ekonomik çöküşün etkisinde ateş pahası bir haldeler. Aileler öğrenciler ne yapacaklarını şaşırdı. Ülkenin üzerinde ki iktidar yağış getirmeyen kara bulutlar gibi sadece milletimizi kandırıyor. Az kaldı DSP gümbür gümbür geliyor. İktidara geldiğimizde bu sorunlar kalmayacak. Hepsinin hesabı sorulacak" dedi.

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.