Başkan Boyacı’dan Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Boyacı’dan Dünya Engelliler Günü Mesajı
Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, “Engellilerin başarılarına, katkılarına ve katılımlarına şahit olmak için gündeminizi açın. Engellilerin başarmasında, katkısında ve katılmasında pay sahibi...

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, “Engellilerin başarılarına, katkılarına ve katılımlarına şahit olmak için gündeminizi açın. Engellilerin başarmasında, katkısında ve katılmasında pay sahibi olun. Başarılarının, katkılarının ve katılımlarının fark edilmesinde destek olun.”

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Boyacı mesajında, “Beyazay'ın yaşadıkları göstermektedir ki Türkiye'deki engelliler şaşırtmaya, gurur vermeye, iftihar vesilesi olmaya devam etmektedir. Beyazay ailesinin engelli ve engelsiz mensupları el ele verip yaptıkları çalışmalarda, uygun şartlarda gerekli eğitimi yeterince verince sanılandan daha fazla eğitimi aldıklarını gözlemlediler. Şartları uygun olan iş yerlerinde çalışma fırsatı verilen ve doğru yönetilip liderlik yapılan engellilerin inanılmaz performans gösterdiklerini tesbit ettiler. Uygun şartlarda doğru iletişim ve etkileşim halinde engellilerin günlük hayata herkes gibi yoğun bir şekilde katıldıkları görüldü. Bunlardan dolayı 2022 yılında bunların daha çok gerçekleşmesi için her türlü çabanın gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz.” dedi.

“BEYAZAY MİLLETİMİZİN EMRİNE ÂMÂDEDİR”

Daha çok engellinin, daha yoğun eğitimde yer alması ve bunun herkes tarafından fark edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Boyacı, “Daha çok engelli, daha verimli iş hayatında olmalı ve bu, herkes tarafından fark edilmeli. Daha çok engelli, daha yüksek performansı sporda göstermeli ve bu, herkes tarafından fark edilmeli. Daha çok engelli, daha çok kendi kendine yetmeli ve bu, herkes tarafından fark edilmeli. Daha çok engelli, daha çok topluma katılmalı ve bu, herkes tarafından fark edilmeli. Engelli vatandaşlarımızın kendilerini daha çok geliştirip kimseye yük olmadan, ailesine milletine, ülkesine, insanlığa katkı yapmayı istemesi ne kadar saygıya, tebrike, desteğe değer bir istektir. Beyazay bu isteğin hayata geçirilmesi için milletimizin emrine âmâdedir. 3 Aralık 2021 cuma günü bu büyük gelişmenin bir başlangıcı olacaktır. Tam 1 yıl sonrasında 3 Aralık 2022 Cumartesi de başarıların kutlandığı, şenliklerin yapıldığı bir gün olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Boyacı şöyle devam etti:

“Aziz vatandaşlarımıza sesleniyoruz! Lütfen, engellilerin başarılarına, katkılarına, katılımlarına şahit olmak için gündeminizi açın. Lütfen, engellilerin başarmasında, katkısında, katılmasında pay sahibi olun. Lütfen, başarılarının, katkılarının, katılımlarının fark edilmesinde destek olun. Biliyoruz ki iyisiyle, kötüsüyle dünü ve bugünü beraber yaşadık ve inanıyoruz ki yarını da birlikte güzelleştirip yine beraber yaşayacağız. Güzel günleri birlikte inşa etme mücadelemiz hepimize hayırlı olsun.”

Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.