Başkan Demir, “Ciğerlerimiz Yanıyor”

Başkan Demir,  “Ciğerlerimiz Yanıyor”
Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde Kavaklıdere ilçesi Gökçukur mevkiinde, Çamlıbel, Mahallesi’nde ve Nebilerde yakın zamanlarda...

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde Kavaklıdere ilçesi Gökçukur mevkiinde, Çamlıbel, Mahallesi’nde ve Nebilerde yakın zamanlarda art arda orman yangını çıkmasını sosyal medya hesabımdan Ciğerlerimiz yanıyor diye duyurdu.

Demir yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Ciğerlerimiz yanıyor,  Bugün ilçemizde 3 orman yangını çıktı, Nebiler orman yangını devam ediyor. Kavaklıdere İlçemizde Önceki Gün Gökçukur Mevkiinde çıkan orman yangınından sonra bugün ilk olarak Çamlıbel Mahallemizde. Daha sonra Menteşe Mahallemizde çıkan orman yangınları kontrol altına alınırken, Bugün maalesef 3. Orman Yangını nebiler harman belen Mevkiinde çıktı halen daha devam eden orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bir günde birer saat ara ile ilçemizde çıkan 3 farklı orman yangınlarında Kundaklama Şüphesi aranırken.  Vatandaşlarımızın çevrelerinde gördükleri yabancı kişileri kolluk kuvvetlerine bildirmeleri rica olunur”

Bu haber toplam 1107 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.