Başkan Dinç, “Virüs sadece amatör takımlara mı bulaşıyor?”

Başkan Dinç, “Virüs sadece amatör takımlara mı bulaşıyor?”
1 Eylül tarihinde başlayacağı duyurulan ancak daha sonra ertelenen Amatör Liglerin başlangıcı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararı bekleniyor....

1 Eylül tarihinde başlayacağı duyurulan ancak daha sonra ertelenen Amatör Liglerin başlangıcı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararı bekleniyor. Alt yapılar ve Amatör Alt ligler hakkında süren belirsizliğin bitmesini beklediklerini söyleyen Marmaris 1923 Spor Kulübü Başkanı Görkem Murat Dinç, “Coronavirüsü Profesyonel takımlara bulaşmıyor da sadece amatör takımlara mı bulaşıyor” dedi.

Sinem Korkmaz

Amatör liglerde 2020-2021 futbol sezonunun başlangıç tarihi ile ilgili bilinmezlik sürerken, 1 Eylülde başlayacağı duyurulan ancak daha sonra ertelenen Amatör liglerin başlangıcı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararı bekleniyor. Pandemi sürecinin devam etmesinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Amatör ligler ile ilgili başlangıç tarihini henüz belirlemedi. Marmaris 1923 Spor Kulübü Başkanı Görkem Murat Dinç, “Corona virüsü Profesyonel takımlara bulaşmıyor da sadece Amatör takımlara mı bulaşıyor” dedi.

Sustukça kendilerini yok etmeye çalışacaklarını söyleyen Marmaris 1923 Spor Kulübü Başkanı Görkem Murat Dinç, “Yaşasın Profesyoneller, ölsün Amatörler diyorlar.Geleceğimiz olan çocuklarımız ne olacak ? Coronavirüs profesyonel takımlara bulaşmıyor da sadece amatör takımlara mı bulaşıyor? Profesyonel Liglerin başlama tarihi belirlendi, bütün ligler açıklandı. Seyircili müsabaka oynanmasına izin verildi. Yurt dışından futbolcu transferi yapmaya devam ediliyor. Biz amatör takımlar ve altyapılar ne yapacağız? Çocuklarımız ve hocaları ne olacak? Futboldan para kazanıp evini geçindiren antrenörler ne yapacak? Çocuklarımızın, gençlerimizin kaderi ile hayatları ile hayalleri ile oynamayın. Bir an önce sahalara dönmek istiyoruz. Bir üst kademe de antrenörlük yapabilmek için kurs açılacak sıra gelecek diye beklerken ömrümüz bitiyor. Ne olur sesimize, amatörlerimize, alt yapılarımıza ve geleceğimiz çocuklarımıza değer verin” dedi.

Bu haber toplam 1140 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.