Başkan Gümüş Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Başkan Gümüş Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla basın çalışanlarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Sinem...

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla basın çalışanlarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Sinem KARAKAYA

Muğla'nın Menteşe İlçesi’nde görev yapan basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Menteşe Belediye Başkanı Bahattin gümüş’ün düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Gazeteciler, Menteşe Belediyesi'nin ev sahipliğinde Atapark'ta buluştu. Başkan Gümüş, basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak meslek hayatlarında başarılar diledi.

Başkan Gümüş Gazetecilerle Bir Araya Geldi

KahvaltıyaBüyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Leyla Ersöz, Levent Ünver, Mehmet Güven, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan ile Menteşe’de görev yapan basın mensupları katıldı.

Özel günde gazetecilerle bir araya gelmenin mutluluğunu dile getiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Gazeteci özgür olmalı, bağımsız olmalı, tarafsız olmalı ve haberini en iyi şekilde yapmalı diyoruz ama bunu yapabilmesi için ilk önce ekonomik olarak bağımsız olması gerekiyor. Ülke geneline baktığımız zaman bunun pekte böyle olmadığını görüyoruz. Onlarca gazete ve televizyonlarının kapatıldığını görüyoruz. Yerel gazetelerin el değiştirdiğini görüyoruz. Temennimiz şudur ki, sizlerin en iyi şekilde görevinizi yapmanız. Emekçi basın arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan’da birer konuşma yaparak, Menteşe Belediyesine teşekkür etti. Kahvaltının sonunda Başkan Gümüş, basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

Bu haber toplam 574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.