Başkan Gümüş, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Gümüş, mahalle ziyaretlerine devam ediyor
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, mahalleleri ziyaret ederek, muhtarlar ve vatandaşları dinledi.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İkizce,...

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, mahalleleri ziyaret ederek, muhtarlar ve vatandaşları dinledi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İkizce, Kozağaç, Salihpaşalar, Bayır, Paşapınarı, Çiftlik, Kafaca ve Akçaova mahallelerini ziyaret ederek, muhtarların ve vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Kırsal mahalleleri ziyaretlerinde belediye ekipleri tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gümüş, “Normalleşme sürecine girdiğimiz bu dönemde biz de çalışmalarımızı hızlandırdık. Mahallelerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, öneri ve talepleri ilk ağızdan dinliyoruz. İmkanlarımız dahilinde vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek ve onların yaşam konforunu arttıracak projeler hazırlıyoruz. Bu kapsamda mahallelerimizi ziyaret ederek, hali hazırda devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Muhtarlarımız ve halkımızla her zaman iç içe iletişim halinde olarak, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Mahalle gezilerimiz de devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 1386 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.