Başkan Gümüş Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Başkan Gümüş Verdiği Sözü Yerine Getirdi
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Dokuzçam Mahallesine verdiği sözü yerine getirdi. Dokuzçam Mahallesinde yapımına kısa süre önce başlanan...

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Dokuzçam Mahallesine verdiği sözü yerine getirdi. Dokuzçam Mahallesinde yapımına kısa süre önce başlanan Çok Amaçlı Sosyal Alan, tamamlandığında mahalle halkının hizmetine sunulacak.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerinde hizmet ve yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Proje ve hizmetleriyle üreticiyi, köylüyü destekleyen, kırsal mahallelerdeki vatandaşların yaşam konforunu arttıran projeler üreten Başkan Gümüş, çok amaçlı sosyal alanların sayısını da her geçen gün arttırıyor.

Göreve geldiği günden bu yana Menteşe’ye 24 Çok Amaçlı Sosyal Alan kazandıran Başkan Gümüş, 25’incisini Dokuzçam mahallesine inşa ediyor.

Başkan Gümüş Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Dokuzçam Mahallesindeki Çok Amaçlı Sosyal Alan çalışmasını yakından takip eden ve mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Gümüş, “Hizmet için çıktığımız bu yol da şu ana kadar ilçemize 24 Çok Amaçlı Sosyal Alan kazandırdık.  Şimdi de ekiplerimiz Dokuzçam Mahallemizde Çok Amaçlı Sosyal Alan çalışmalarına başladı. Mahallemizde vatandaşlarımızın düğün, nişan, mevlit, sünnet gibi etkinliklerini yapabilecekleri böyle bir alanları yoktu. Şimdi içerisinde yemek pişirme alanı, depo alanı, tuvaleti, elektriği, suyu, mutfağı bulunan tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal alanları olacak. Dokuzçam Mahallemize ve bölge halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Kısa sürede en küçük detayları düşünülerek yapımına başlanılan çok amaçlı sosyal alanın önemli bir ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten mahalle halkı, duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Gümüş’e teşekkür ettiler.

Çok Amaçlı Sosyal Alan çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Gümüş, daha sonra Dokuzçam Ortaokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerle bir araya geldi.

Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.