Başkan Gümüş'ten Muğlaspor'a ziyaret

Başkan Gümüş'ten Muğlaspor'a ziyaret
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğlaspor ekibini antrenmanlarında ziyaret ederek takıma tatlı ikramında bulundu.Sinem Korkmaz24 Kasım Salı...

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğlaspor ekibini antrenmanlarında ziyaret ederek takıma tatlı ikramında bulundu.

Sinem Korkmaz

24 Kasım Salı günü Türkiye Ziraat Türkiye Kupasa 4. Tur karşılaşmasında Ankaraspor'a konuk olacak olan Muğlaspor'a Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ziyarette bulundu. Yeşil beyazlı takımı antrenmanlarında ziyaret eden Gümüş, takıma tatlı ikramında bulundu.

Öte yandan Yeşil beyazlı futbolcuların soğuk havalar için montlarını tedarik eden Başkan Gümüş, takıma Muğlaspor logolu montlarını takdim ettim.

Muğlaspor Kulübü,  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ile teşekkür etti.

Muğlaspor Kulübünğn sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım şu şekilde:

Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında 24 Kasım Salı Günü deplasmanda Ankaraspor'a konuk olacak Muğlaspor'umuzun bugün gerçekleştirdiği antrenmanını ziyaret etti.

Takımımıza kupa maçı öncesi başarı dileğinde bulunan Başkan Gümüş, takımımıza tatlı ikramında bulundu. Futbolcularımızın soğuk havalarda giyeceği NİKE kabanları da tedarik eden Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş'e yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız tarafından teşekkür edildi.

Her zaman kulübümüzün yanında olan Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş'e, takımımıza karşı yapmış olduğu maddi ve manevi destekler için teşekkür ederiz"

Bu haber toplam 534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.