Başkan Gürün açıkladı: Marmaris’te mezarlık sıkıntısı yaşanıyor

Başkan Gürün açıkladı: Marmaris’te mezarlık sıkıntısı yaşanıyor
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı Meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Marmaris’te mezarlık sıkıntısı yaşanıyor. Marmaris’te mezar yeri bulmak büyük ve zor bir süreç” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin 2024 Ocak Ayı Meclis Toplantısı Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi.

Marmaris’te mezarlık alan sıkıntısı yaşandığına değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, mezarlıklarda yüzde 90 oranında doluluk olduğunu kaydetti.

Marmaris’te yeni mezarlık yeri için 7 defa Marmaris Belediye Meclisine yer söylendiği 7 yerinde mecliste ret edildiği öğrenildi.

Başkan Gürün mezarlık sıkıntısına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlar isterse o mahalleye en yakın mezarlığa veya 5 seneyi geçmiş meftası olan mezarlarda aileler isterse üstüne gömebilir. Ama bu sıkıntı yaratacak. Marmaris’te bunu değerlendirmemizde yarar var. Şuanda sıkıntı Marmaris’te daha yoğun ama başka yerlerde de bu sıkıntı yaşanıyor. Marmaris’te mezar yeri bulmak büyük ve zor bir süreç. Bu konuyla ilgili üzgünüm. Çünkü en son yer bulduk tamam artık burası olacak dedik, oda olmadı” dedi.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.